Arbeidsmarktcommunicatie

Met deel 1 van haar loopbaan in HR en deel 2 in communicatie, is het schrijven van wervende vacatureteksten, personeelsadvertenties, social posts en 'werken bij' pagina's helemaal haar ding. Ook whitepapers, brochures en blogs over HR-topics vragen om een schrijfster met kennis van de materie.
Neem contact op »

Wat voorbeelden uit het portfolio

HR-artikelen, blogs, career pages, interviews, whitepapers, webteksten
Recruitment. Opleiden. Sociale zekerheid en coaching. Voor opdrachtgevers als Schouten & Nelissen, Robidus, Exact Software, Intermediair en Nationale Vacaturebank is deze tekstschrijver met HR-achtergrond de ideale partner voor het schrijven van blogs, brochures, content voor 'werken bij' pagina's en andere teksten. Het Amsterdamse contentbureau Contentoo weet haar dan ook steeds weer te vinden voor mooie klussen waarbij HR en tekstschrijven samenkomen.
Copywriting, personeelsadvertenties
Stel, je zoekt personeel voor het bezorgen van eventmaterialen op de vetste festivals en feesten? Dan wil je wervende personeelsadvertenties in de taal van de doelgroep. Logisch.
Magazine, blogs, webteksten, nieuwsbrief, social posts & personeelsadvertenties schrijven
Een magazine maken over werken in Oostenrijk? Waarvoor je ter plekke interviews met horecaondernemers, skileraren, hoteleigenaren en barmannen houdt en alle artikelen schrijft? Er zijn minder leuke opdrachten te bedenken!
Copywriting & blogs schrijven
Teksten voor brochures, advertenties, flyers en commercials. Content voor webpagina's, e-mail marketing en blogs. Al jaren schrijft deze copywriter alle soorten commerciële teksten voor Beter Bed. En ze wordt er nog steeds niet moe van.

Tel. 06 2470 1616info@typischfem.nl