Artikelen, blogs en columns schrijven

In dit abc'tje kan Typisch Fem haar creativiteit volledig kwijt. Gevatte artikelen, rake blogs en humoristische columns. Al schrijvende gaat haar hart sneller kloppen.

Ook het schrijven van artikelen en verhalen voor diverse media, zoals tijdschriften, kranten en websites, is een specialisatie van Typisch Fem. Van een recensie of persbericht tot een uitgewerkt interview, reportage of persoonlijk verhaal: deze tekstschrijver verzorgt het graag en vakkundig.

Neem contact op »

Wat voorbeelden uit het portfolio

Copywriting & blogs schrijven
Teksten voor brochures, advertenties, flyers en commercials. Content voor webpagina's, e-mail marketing en blogs. Al jaren schrijft deze copywriter alle soorten commerciële teksten voor Beter Bed. En ze wordt er nog steeds niet moe van!
Blogs en webcontent schrijven
Bloggen is zorgen voor nieuwe, interessante, leuke én vindbare content. Typisch Fem blogt structureel voor Huurtent.nl. Over vakantie, glamping, de mooiste plekjes in Europa ...
Columns schrijven
In dit huis-aan-huisblad heeft Typisch Fem jarenlang een vaste column gehad. Ze schreef over de typische en alledaagse dingen die ze meemaakt. Na vier jaar vond ze het tijd voor vernieuwing!

Tel. 06 2470 1616info@typischfem.nl