Artikelen, blogs en columns schrijven

In dit abc'tje kan Typisch Fem haar creativiteit volledig kwijt. Gevatte artikelen, rake blogs en humoristische columns. Al schrijvende gaat haar hart sneller kloppen.

Ook het schrijven van artikelen en verhalen voor diverse media, zoals tijdschriften, kranten en websites, is een specialisatie van Typisch Fem. Van een recensie of persbericht tot een uitgewerkt interview, reportage of persoonlijk verhaal: deze tekstschrijver verzorgt het graag en vakkundig.

Neem contact op »

Wat voorbeelden uit het portfolio

Columns schrijven
In editie De Meierij verschijnt elke zaterdag een column. Over het nieuws van die week, met een kritische, humoristische, cynische of juist gevoelige ondertoon. Lees jij hem ook?
Copywriting & blogs schrijven
Teksten voor brochures, advertenties, flyers en commercials. Content voor webpagina's, e-mail marketing en blogs. Al jaren schrijft deze copywriter alle soorten commerciële teksten voor Beter Bed. En ze wordt er nog steeds niet moe van.
Blogs en webcontent schrijven
Bloggen is zorgen voor nieuwe, interessante, leuke én vindbare content. Typisch Fem blogt structureel voor Huurtent.nl. Over vakantie, glamping, de mooiste plekjes in Europa ...
Columns schrijven
In dit huis-aan-huisblad had Typisch Fem jarenlang een vaste column. Ze schreef over de typische en alledaagse dingen die ze meemaakt. Na vier jaar vond ze het tijd voor vernieuwing!
Artikelen schrijven
Voor dit tijdschrift voor ondernemers in beweging schreef Typisch Fem een artikel over de toekomst van fysiotherapie. Op basis van een interessant rondetafelgesprek met mensen uit de branche!

Tel. 06 2470 1616info@typischfem.nl