Artikelen, blogs en columns schrijven

In dit abc'tje kan Typisch Fem haar creativiteit volledig kwijt. Gevatte artikelen, rake blogs en kritische columns. Al schrijvende gaat haar hart sneller kloppen.

Tekstschrijver Femke schreef jarenlang wekelijks een column voor de zaterdageditie van het Brabants Dagblad. Ook het schrijven van artikelen en verhalen voor diverse media, zoals tijdschriften, kranten en websites, is een specialisatie van Typisch Fem. Van een recensie of persbericht tot een uitgewerkt interview, reportage of persoonlijk verhaal: deze tekstschrijver verzorgt het graag en vakkundig.

Neem contact op »

Wat voorbeelden uit het portfolio

Columns schrijven
In editie De Meierij verschijnt elke zaterdag een column. Over het nieuws van die week. Met een kritische, humoristische, cynische of juist gevoelige ondertoon. Lees jij hem ook?
HR-artikelen, blogs, career pages, interviews, whitepapers, webteksten
Recruitment. Opleiden. Sociale zekerheid en coaching. Voor opdrachtgevers als Schouten & Nelissen, Robidus, Exact Software, Intermediair en Nationale Vacaturebank is deze tekstschrijver met HR-achtergrond de ideale partner voor het schrijven van blogs, brochures, content voor 'werken bij' pagina's en andere teksten. Het Amsterdamse contentbureau Contentoo weet haar dan ook steeds weer te vinden voor mooie klussen waarbij HR en tekstschrijven samenkomen.
Blogs schrijven
Blogs schrijven over de energietransitie. Over de toekomst van waterstof, duurzame verwarming van woningen en elektrisch goederenvervoer om maar eens wat onderwerpen te noemen. Daarvoor praat je met professionals, zodat je alle ins & outs goed op een rij kunt zetten. Zo gezegd, zo gedaan.
Blogs en 'werken bij' teksten schrijven
Naast een aantal blogs, whitepaper, e-mails en webpagina's schreef Femke de teksten voor hun Nederlandse carrièresite. Gaaf!
Copywriting & blogs schrijven
Teksten voor brochures, advertenties, flyers en commercials. Content voor webpagina's, e-mail marketing en blogs. Al jaren schrijft deze copywriter alle soorten commerciële teksten voor Beter Bed. En ze wordt er nog steeds niet moe van.
Artikelen schrijven
Regelmatig schrijft Typisch Fem artikelen voor het ledenmagazine Dichterbij.
Blogs en webcontent schrijven
Bloggen is zorgen voor nieuwe, interessante, leuke én vindbare content. Typisch Fem blogt structureel voor Huurtent.nl. Over vakantie, glamping, de mooiste plekjes in Europa ...
Artikelen en real lifes schrijven
Persoonlijke verhalen en artikelen voor magazines als Flair werkt Typisch Fem meer dan graag uit. Ze kan hier de diepte in. Iemands ervaringen zodanig neerzetten dat het iets teweegbrengt. Lees de verhalen van spermadonor Bart en MS-patiënte Heidi en oordeel zelf.
Columns schrijven
In dit huis-aan-huisblad had Typisch Fem jarenlang een vaste column. Ze schreef over de typische en alledaagse dingen die ze meemaakt. Na vier jaar vond ze het tijd voor vernieuwing!
Interviews houden en artikelen schrijven
Een nieuw, hip magazine dat helpt het stoffige imago van boekhouders en belastingadviseurs af te schudden? Daar passen directe, vlotte teksten bij. &GO!
Artikelen schrijven
Voor dit tijdschrift voor ondernemers in beweging schreef Typisch Fem een artikel over de toekomst van fysiotherapie. Op basis van een interessant rondetafelgesprek met mensen uit de branche!
Schrijven huurdersmagazine
Huurders, medewerkers of samenwerkingspartijen interviewen. Over duurzaam wonen, korte wachtlijsten of huurachterstanden, en daar dan toffe artikelen over schrijven. Tekstbureau Typisch Fem zei ja tegen deze zakelijke en tegelijkertijd menselijke opdrachtgever.

Tel. 06 2470 1616info@typischfem.nl