Communicatie-uitingen realiseren

Heb je behoefte aan een totaalproduct op het gebied van communicatie? Een compleet pakket inclusief opmaak, fotografie en web design, zodat je nergens meer omkijken naar hebt? Ook voor complete brochures en websites kun je bij Typisch Fem terecht.

Als ervaren schrijver is Typisch Fem goed met taal en tekst. Schrijven kan ze als de beste, maar zaken als fotografie, logo- of huisstijlontwikkeling en de technische realisatie van een website zijn niet aan haar besteed. Ieder zijn kwaliteiten. Omdat het voor jou zo handig is alles in één moeite en onder één dak te regelen, werkt deze tekstschrijver samen met professionele partners. Die stuk voor stuk thuis zijn in hun vakgebied, dat mag duidelijk zijn.

Neem contact op »

Wat voorbeelden uit het portfolio

Copywriting
Knit Factory verkoopt haar interieur-, bad-, keuken- en bedtextiel met behulp van een website, brochure en catalogus. Geschreven door Tekstbureau Typisch Fem.
Brochure schrijven en redactionele stukken redigeren
Naast het verzorgen van redactionele stukken voor in een huis-aan-huisblad, werkt Typisch Fem aan andere communicatie-uitingen voor dit verzekeringskantoor. Zo schreef ze ook teksten voor de bedrijfsbrochure.

Tel. 06 2470 1616info@typischfem.nl