Teksten schrijven / copywriting

In copywriting gebruikt Typisch Fem haar oergevoel voor reclame, marketing en communicatie. Zo schrijft deze copywriter wervende webteksten, mailings en content voor e-mail marketing en social media. Blogs, nieuwsbrieven en reclameteksten voor brochures, folders, flyers en advertenties.

Om wat voor soort commerciële tekst het ook gaat, Typisch Fem weet er raad mee.

Neem contact op »

Wat voorbeelden uit het portfolio

Copywriting & blogs schrijven
Teksten voor brochures, advertenties, flyers en commercials. Content voor webpagina's, e-mail marketing en blogs. Al jaren schrijft deze copywriter alle soorten commerciële teksten voor Beter Bed. En ze wordt er nog steeds niet moe van!
Copywriting
Knit Factory verkoopt haar interieur-, bad-, keuken- en bedtextiel met behulp van een website, brochure en catalogus. Geschreven door Tekstbureau Typisch Fem.
Webteksten en magazines schrijven
Een website of reclame-uiting moet overtuigen. Laten zien wat de organisatie zo uniek maakt. Bij Wolterinck Event Decoration hebben ze begrepen dat beelden alleen het werk niet doen. Het gaat juist om de combinatie van prachtige beelden en rake teksten.
Webteksten schrijven
Voor Zes X Zes Visuele Communicatie schreef Typisch Fem pakkende teksten voor de nieuwe website. Teksten die architecten, welstand, investeerders en ontwikkelaars overtuigen.

Tel. 06 2470 1616info@typischfem.nl