SEO-teksten schrijven

SEO-vriendelijk schrijven is zorgen voor een goede structuur en een optimaal gebruik van zoekwoorden, synoniemen, koppen en subkoppen in webteksten. Met goede SEO-teksten wordt je site beter gevonden door zoekmachines.

SEO staat letterlijk voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. De kunst bij SEO-schrijven is je niet alleen te focussen op de juiste zoekwoorden. Het schrijven van een leesbare én aantrekkelijke tekst is en blijft het belangrijkst! Ook voor Google.

Neem contact op »

Wat voorbeelden uit het portfolio

Whitepaper, blogs en vacatureteksten schrijven
Consultants weten alles van agile ondernemen, leiderschap en strategy deployment. Om maar eens wat te noemen. Copywriter Typisch Fem inmiddels ook. Of bijna alles dan ;-)
Blogs en 'werken bij' teksten schrijven
Naast een aantal blogs, een whitepaper, e-mails en webpagina's schreef Femke de teksten voor hun Nederlandse carrièresite. Gaaf!
Copywriting
Knit Factory verkoopt haar interieur-, bad-, keuken- en bedtextiel met behulp van een website, brochure en catalogus. Geschreven door Tekstbureau Typisch Fem.
Webteksten schrijven en slogan creëren
Met deze grafisch vormgever werkt Typisch Fem graag en vaak samen. De dames delen zelfs een kantoor. Uiteraard zei tekstschrijver Femke ja op de vraag of ze Cindy's nieuwe webteksten en slogan wilde schrijven. Want reclame maak je samen.
Webteksten schrijven
Voets Specialiteiten vroeg Fem hun webteksten onder handen te nemen. Het mocht wel wat frisser allemaal. En dus heeft ze haar eigen typische specialiteiten ingezet.

Tel. 06 2470 1616info@typischfem.nl