Teksten schrijven / copywriting

In copywriting gebruikt Typisch Fem haar oergevoel voor reclame, marketing en communicatie. Zo schrijft deze copywriter wervende webteksten, mailings en content voor e-mail marketing en social media. Speeches, blogs, nieuwsbrieven en reclameteksten voor brochures, folders, flyers en advertenties.

Om wat voor soort commerciële tekst het ook gaat, Typisch Fem weet er raad mee.

Neem contact op »

Wat voorbeelden uit het portfolio

Copywriting
Want de teksten in flyers, folders, columns, advertorials en brochures moeten natuurlijk net zo goed zijn als de producten.
Copywriting & blogs schrijven
Teksten voor brochures, advertenties, flyers en commercials. Content voor webpagina's, e-mail marketing en blogs. Jarenlang schreef deze copywriter alle soorten commerciële teksten voor Beter Bed. Zonder er moe van te worden.
Magazine schrijven
Een magazine maken ter ere van een 100-jarig jubileum. Daarvoor content bedenken, interviews houden en inspirerende artikelen schrijven. Vol met persoonlijke verhalen, informatie en achtergrond. Klinkt als een droomklus voor een freelance tekstschrijver, toch? Nou, dat is het ook!
Copywriting
Knit Factory verkoopt haar interieur-, bad-, keuken- en bedtextiel met behulp van een website, brochure en catalogus. Geschreven door Tekstbureau Typisch Fem.
Bedrijfsnaam, slogan, webteksten, social posts
Recruitment. Werving & selectie. Als voormalig HR-adviseur is deze tekstschrijver daar helemaal in thuis. Ze verzorgde de teksten, haalde een grafisch vormgever, webbouwer & fotograaf aan boord en samen rondden ze de opdracht naar wens af. Over een 100% match gesproken!
Copywriting, productteksten en binnenkijkers
Want de gaafste houten vloer verdient goede productteksten, advertentieteksten & portfolioteksten die kopers over de streep helpen.

Tel. 06 2470 1616info@typischfem.nl