Portfolio

Je vindt hier een greep uit door Typisch Fem geschreven magazines, blogs, verhalen, artikelen, webteksten, columns en brochureteksten.

Columns schrijven
In editie De Meierij verschijnt elke zaterdag een column. Over het nieuws van die week, met een kritische, humoristische, cynische of juist gevoelige ondertoon. Lees jij hem ook?
Magazine maken en webteksten schrijven
Een magazine maken over werken in Oostenrijk? Waarvoor je ter plekke interviews met horecaondernemers, skileraren, hoteleigenaren en barmannen houdt en alle artikelen schrijft? Er zijn minder leuke opdrachten te bedenken!
Copywriting & blogs schrijven
Teksten voor brochures, advertenties, flyers en commercials. Content voor webpagina's, e-mail marketing en blogs. Al jaren schrijft deze copywriter alle soorten commerciële teksten voor Beter Bed. En ze wordt er nog steeds niet moe van!
Magazine schrijven
Een magazine maken ter ere van een 100-jarig jubileum. Daarvoor content bedenken, interviews houden en inspirerende artikelen schrijven. Vol met persoonlijke verhalen, informatie en achtergrond. Klinkt als een droomklus voor een freelance tekstschrijver, toch? Nou, dat is het ook!
Artikelen schrijven
Regelmatig schrijft Typisch Fem artikelen voor het ledenmagazine Dichterbij.
Copywriting
Knit Factory verkoopt haar interieur-, bad-, keuken- en bedtextiel met behulp van een website, brochure en catalogus. Geschreven door Tekstbureau Typisch Fem.
Blogs en webcontent schrijven
Bloggen is zorgen voor nieuwe, interessante, leuke én vindbare content. Typisch Fem blogt structureel voor Huurtent.nl. Over vakantie, glamping, de mooiste plekjes in Europa ...
Webteksten en magazines schrijven
Een website of reclame-uiting moet overtuigen. Laten zien wat de organisatie zo uniek maakt. Bij Wolterinck Event Decoration hebben ze begrepen dat beelden alleen het werk niet doen. Het gaat juist om de combinatie van prachtige beelden en rake teksten.
Artikelen en real lifes schrijven
Persoonlijke verhalen en artikelen voor magazines als Flair werkt Typisch Fem meer dan graag uit. Ze kan hier de diepte in. Iemands ervaringen zodanig neerzetten dat het iets teweegbrengt. Lees de verhalen van spermadonor Bart en MS-patiënte Heidi en oordeel zelf.
Webteksten schrijven en slogan creëren
Met deze grafisch vormgever werkt Typisch Fem graag en vaak samen. Uiteraard zei ze ja op de vraag of ze ook nieuwe webteksten en een slogan wilde schrijven. Want reclame maak je samen.
Bedrijfsnaam en slogan creëren
Core versterkt mens en organisatie. Van binnenuit. Voor dit adviesburo bedacht Typisch Fem een treffende bedrijfsnaam en slogan, waarin bewust geen weinigzeggende termen als advies, consultancy of management terugkomen.
Webteksten schrijven
Voor Zes X Zes Visuele Communicatie schreef Typisch Fem pakkende teksten voor de nieuwe website. Teksten die architecten, welstand, investeerders en ontwikkelaars overtuigen.
Bedrijfsnaam en slogan creëren
Met Katrijn Winkeloptimalisatie. Dat verandert de zaak. Typisch Fem verzon de naam en slogan en schreef de webteksten voor deze winkelverbeteraar.
Columns schrijven
In dit huis-aan-huisblad heeft Typisch Fem jarenlang een vaste column gehad. Ze schreef over de typische en alledaagse dingen die ze meemaakt. Na vier jaar vond ze het tijd voor vernieuwing!
Persberichten en artikelen schrijven
Voor OndernemersLift+ schreef Typisch Fem zowel journalistieke stukken en persberichten als ondernemersverhalen en inhoudelijke artikelen.
Brochure schrijven en redactionele stukken redigeren
Naast het verzorgen van redactionele stukken voor in een huis-aan-huisblad, werkt Typisch Fem aan andere communicatie-uitingen voor dit verzekeringskantoor. Zo schreef ze ook teksten voor de bedrijfsbrochure.
Webteksten schrijven
Voets Specialiteiten vroeg Fem hun webteksten onder handen te nemen. Het mocht wel wat frisser allemaal. En dus heeft ze haar eigen typische specialiteiten ingezet.
Columns schrijven
'Ongezouten' is Femkes eerste columnbundel! Het boek staat bomvol avonturen, waarin jij je als vrouw ongetwijfeld herkent.
Folder en webteksten schrijven
Voor de Mackenzie Kliniek dook Typisch Fem in de wereld van botox, ooglifting, peelings en lasertechnieken. Om vervolgens informatieve teksten voor de folder en website te schrijven.
Artikelen schrijven
Voor dit tijdschrift voor ondernemers in beweging schreef Typisch Fem een artikel over de toekomst van fysiotherapie. Op basis van een interessant rondetafelgesprek met mensen uit de branche!
Brochureteksten schrijven
Hoe mooi de beelden ook zijn, met tekst erbij komt het totaalplaatje nóg beter over.
Web- en folderteksten schrijven

Tel. 06 2470 1616info@typischfem.nl