Storytelling

In storytelling komt het creatieve samen met het commerciële. Het persoonlijke met het zakelijke. Maak jij al gebruik van de kracht van verhalen?

Verhalen kom je overal tegen. In magazines, op websites, in kranten en op straat. Of het nu gaat om het schrijven van speeches, een voorwoord, een ervaringsverhaal of complete website; deze tekstschrijver verdiept zich in de materie en de personen en zorgt voor een verhaal dat lezers raakt. Dat onthouden en verder verteld wordt.

Neem contact op »

Wat voorbeelden uit het portfolio

HR-artikelen, blogs, brochures, interviews, whitepapers, webteksten
Recruitment. Opleiden. Sociale zekerheid en coaching. Voor opdrachtgevers als Schouten & Nelissen, Robidus, Exact Software, Intermediair en Nationale Vacaturebank is deze tekstschrijver met HR-achtergrond de ideale partner voor het schrijven van blogs, brochures en andere teksten. Het Amsterdamse contentbureau Contentoo weet haar dan ook steeds weer te vinden voor mooie klussen waarbij HR en tekstschrijven samenkomen.
Magazine, blogs, webteksten, nieuwsbrief, social posts & personeelsadvertenties schrijven
Een magazine maken over werken in Oostenrijk? Waarvoor je ter plekke interviews met horecaondernemers, skileraren, hoteleigenaren en barmannen houdt en alle artikelen schrijft? Er zijn minder leuke opdrachten te bedenken!
Magazine schrijven
Een magazine maken ter ere van een 100-jarig jubileum. Daarvoor content bedenken, interviews houden en inspirerende artikelen schrijven. Vol met persoonlijke verhalen, informatie en achtergrond. Klinkt als een droomklus voor een freelance tekstschrijver, toch? Nou, dat is het ook!
Webteksten en magazines schrijven
Een website of reclame-uiting moet overtuigen. Laten zien wat de organisatie zo uniek maakt. Bij Wolterinck Event Decoration hebben ze begrepen dat beelden alleen het werk niet doen. Het gaat juist om de combinatie van prachtige beelden en rake teksten.

Tel. 06 2470 1616info@typischfem.nl