Arbeidsmarktcommunicatie

Met deel 1 van haar loopbaan in HR en deel 2 in communicatie, is het schrijven van wervende vacatureteksten, personeelsadvertenties, social posts en 'werken bij' pagina's helemaal haar ding. Ook whitepapers, brochures en blogs over HR-topics vragen om een schrijfster met kennis van de materie.
Neem contact op »

Wat voorbeelden uit het portfolio

HR-artikelen, blogs, career pages, interviews, whitepapers, webteksten
Recruitment. Opleiden. Sociale zekerheid en coaching. Voor opdrachtgevers als Schouten & Nelissen, Randstad, Nmbrs, Timetohire, Quint, Oneteam en Exact Software is deze tekstschrijver met HR-achtergrond de ideale partner voor het schrijven van blogs, brochures, content voor 'werken bij' pagina's en andere teksten. Het Amsterdamse contentbureau Contentoo weet haar dan ook steeds weer te vinden voor mooie klussen waarbij HR en tekstschrijven samenkomen.
Teksten schrijven over opleidingen, leidinggeven, HR, coaching etc.
De ene keer gaat het om een webtekst voor een nieuwe training of cursus. De andere keer moet er een interview gehouden worden met een leidinggevende, coach, ondernemer of medewerker en weer een andere keer willen ze artikelen voor in hun magazine Sterkmakers. Kom maar door!
Blogs en 'werken bij' teksten schrijven
Naast een aantal blogs, een whitepaper, e-mails en webpagina's schreef Femke de teksten voor hun Nederlandse carrièresite. Gaaf!
Magazine, blogs, webteksten, nieuwsbrief, social posts & personeelsadvertenties schrijven
Een magazine maken over werken in Oostenrijk? Waarvoor je ter plekke interviews met horecaondernemers, skileraren, hoteleigenaren en barmannen houdt en alle artikelen schrijft? Er zijn minder leuke opdrachten te bedenken!
Copywriting & blogs schrijven
Teksten voor brochures, advertenties, flyers en commercials. Content voor webpagina's, e-mail marketing en blogs. Jarenlang schreef deze copywriter alle soorten commerciële teksten voor Beter Bed. Zonder er moe van te worden.

Tel. 06 2470 1616info@typischfem.nl