Portfolio

Je vindt hier een greep uit door Typisch Fem geschreven magazines, blogs, verhalen, artikelen, webteksten, columns en brochureteksten.

Whitepaper, blogs en vacatureteksten schrijven
Consultants weten alles van agile ondernemen, leiderschap en strategy deployment. Om maar eens wat te noemen. Copywriter Typisch Fem inmiddels ook. Of bijna alles dan ;-)
Teksten schrijven over opleidingen, leidinggeven, HR, coaching etc.
De ene keer gaat het om een webtekst voor een nieuwe training of cursus. De andere keer moet er een interview gehouden worden met een leidinggevende, coach, ondernemer of medewerker en weer een andere keer willen ze artikelen voor in hun magazine Sterkmakers. Kom maar door!
Copywriting online content
Tekstbureau Typisch Fem verzorgt regelmatig teksten over ouderenzorg, incontentiemateriaal en verzorgingsproducten. Because she cares.
Copywriting (blogs, interviews)
HR Automation. Personeelsinformatiesystemen. Als voormalig HR-adviseur en bevlogen copywriter kan deze tekstschrijver zich meer dan prima inleven in de wereld van HR-professionals!
Columns schrijven
In editie De Meierij verscheen jarenlang elke zaterdag een column. Over het nieuws van die week. Met een kritische, humoristische, cynische of juist gevoelige ondertoon. In het columngedeelte van deze website lees je er een aantal terug. Als je wilt natuurlijk.
Ondernemersverhalen schrijven
De leden van de ondernemersvereniging eens anders in beeld brengen. Ze interviewen en vertellen wat je nog niet van ze weet. Dat is steeds de opdracht. Persoonlijk, leerzaam en superleuk om te doen!
Copywriting en blogs schrijven
Blogs, webteksten, productteksten en social posts. Want iedereen moet weten dat Geboorteplein de leukste geboorteborden verkoopt!
Magazine schrijven
Een magazine schrijven over de fusiegemeente Meierijstad. Met daarin een mix van bewonersverhalen, interviews met mensen uit het bedrijfsleven, artikelen over onderwijs, cultuur, toerisme en eigenlijk alles wat de gemeente te bieden heeft... Dat klinkt als een droomklus. En dat was het ook!
HR-artikelen, blogs, career pages, interviews, whitepapers, webteksten
Recruitment. Opleiden. Sociale zekerheid en coaching. Voor opdrachtgevers als Schouten & Nelissen, Randstad, Nmbrs, Timetohire, Quint, Oneteam en Exact Software is deze tekstschrijver met HR-achtergrond de ideale partner voor het schrijven van blogs, brochures, content voor 'werken bij' pagina's en andere teksten. Het Amsterdamse contentbureau Contentoo weet haar dan ook steeds weer te vinden voor mooie klussen waarbij HR en tekstschrijven samenkomen.
Landingspagina's incl. metateksten schrijven
Wat is glaucoom? Kun je scheelzien laten behandelen en zijn er sportbrillen op sterkte? Voor Hans Anders keek Typisch Fem met een scherp oog naar allerlei ooggerelateerde onderwerpen. Leerzaam & leuk!
Copywriting
Want de teksten in flyers, folders, columns, advertorials en brochures moeten natuurlijk net zo goed zijn als de producten.
Copywriting
Moois voor de kinderkamer. Daar horen eigentijdse en een beetje eigenwijze teksten bij natuurlijk! Op de website, behangkokers, flyers en folders en ga zo maar door :-)
Magazine en artikelen schrijven
Een 50-jarig jubileum. Dat vraagt om een eigen magazine vol huurdersverhalen, historie en achtergrond.
Copywriting
Van het script voor de company movie tot artikelen voor in het bewonersblad. Typisch Fem interviewt en geeft woorden aan de ervaringen van huurders.
Blogs en 'werken bij' teksten schrijven
Naast een aantal blogs, een whitepaper, e-mails en webpagina's schreef Femke de teksten voor hun Nederlandse carrièresite. Gaaf!
Magazine, blogs, webteksten, nieuwsbrief, social posts & personeelsadvertenties schrijven
Een magazine maken over werken in Oostenrijk? Waarvoor je ter plekke interviews met horecaondernemers, skileraren, hoteleigenaren en barmannen houdt en alle artikelen schrijft? Er zijn minder leuke opdrachten te bedenken!
Copywriting & blogs schrijven
Teksten voor brochures, advertenties, flyers en commercials. Content voor webpagina's, e-mail marketing en blogs. Jarenlang schreef deze copywriter alle soorten commerciële teksten voor Beter Bed. Zonder er moe van te worden.
Magazine schrijven
Een magazine maken ter ere van een 100-jarig jubileum. Daarvoor content bedenken, interviews houden en inspirerende artikelen schrijven. Vol met persoonlijke verhalen, informatie en achtergrond. Klinkt als een droomklus voor een freelance tekstschrijver, toch? Nou, dat is het ook!
Artikelen schrijven
Regelmatig schrijft Typisch Fem artikelen voor het ledenmagazine Dichterbij.
Copywriting
Knit Factory verkoopt haar interieur-, bad-, keuken- en bedtextiel met behulp van een website, brochure en catalogus. Geschreven door Tekstbureau Typisch Fem.
Blogs en webcontent schrijven
Bloggen is zorgen voor nieuwe, interessante, leuke én vindbare content. Typisch Fem blogt structureel voor Huurtent.nl. Over vakantie, glamping, de mooiste plekjes in Europa ...
Webteksten schrijven en slogan creëren
Met deze grafisch vormgever werkt Typisch Fem graag en vaak samen. De dames delen zelfs een kantoor. Uiteraard zei tekstschrijver Femke ja op de vraag of ze Cindy's nieuwe webteksten en slogan wilde schrijven. Want reclame maak je samen.
Bedrijfsnaam, slogan, webteksten, social posts
Recruitment. Werving & selectie. Als voormalig HR-adviseur is deze tekstschrijver daar helemaal in thuis. Ze verzorgde de teksten, haalde een grafisch vormgever, webbouwer & fotograaf aan boord en samen rondden ze de opdracht naar wens af. Over een 100% match gesproken!
Freelance copywriting
Allerhande kussens voor binnen en buiten. Voor loungebanken, zelfgemaakte stoelen en vensterbankzitjes. Helemaal op maat gemaakt. Voor zo'n gaaf product en zulke gezellige mensen ga je als tekstschrijver graag aan de slag :-)
Webteksten schrijven
Voets Specialiteiten vroeg Fem hun webteksten onder handen te nemen. Het mocht wel wat frisser allemaal. En dus heeft ze haar eigen typische specialiteiten ingezet.
Interviews houden en artikelen schrijven
Een nieuw, hip magazine dat helpt het stoffige imago van boekhouders en belastingadviseurs af te schudden? Daar passen directe, vlotte teksten bij. &GO!
Copywriting, productteksten en binnenkijkers
Want de gaafste houten vloer verdient goede productteksten, advertentieteksten & portfolioteksten die kopers over de streep helpen.
Schrijven huurdersmagazine en nieuwsbrief
Huurders, medewerkers, aannemers of wethouders interviewen. Over duurzaam wonen, korte wachtlijsten of huurachterstanden, en daar dan toffe artikelen over schrijven. Tekstbureau Typisch Fem zei ja tegen deze zakelijke en tegelijkertijd menselijke opdrachtgever.

Tel. 06 2470 1616info@typischfem.nl