Portfolio

Je vindt hier een greep uit door Typisch Fem geschreven magazines, blogs, verhalen, artikelen, webteksten, columns enĀ brochureteksten.

Presenteren/verslaggeven

Voor Thuispoort, een nieuwe overkoepelende website voor het woningaanbod van 8 woningcorporaties, ging Femke als razende reporter op stap.

Copywriting, interviews uitwerken

Klussen? Gereedschap gebruiken? Met een verbouwhuis en handige vader weet deze tekstschrijver helemaal waar ze over praat in het magazine van Makita!

Interviewen, schrijven

Voor woningcorporatie Area voert Tekstbureau Typisch Fem interviews met huurders en samenwerkingspartijen. Deze interviews werkt ze uit tot aansprekende artikelen.

Copywriting

Moois voor de kinderkamer. Daar horen eigentijdse en een beetje eigenwijze teksten bij natuurlijk! Op de website, behangkokers, flyers en folders en ga zo maar door šŸ™‚

Landingspagina's incl. metateksten schrijven

Wat is glaucoom? Kun je scheelzien laten behandelen en zijn er sportbrillen op sterkte? Voor Hans Anders keek Typisch Fem met een scherp oog naar allerlei ooggerelateerde onderwerpen. Leerzaam & leuk!

Magazine schrijven

Een magazine schrijven over de fusiegemeente Meierijstad. Met daarin een mix van bewonersverhalen, interviews met mensen uit het bedrijfsleven, artikelen over onderwijs, cultuur, toerisme en eigenlijk alles wat de gemeente te bieden heeft… Dat klinkt als een droomklus. En dat was het ook!

Copywriting (blogs, interviews)

HR Automation. Personeelsinformatiesystemen. Als voormalig HR-adviseur en bevlogen copywriter kan deze tekstschrijver zich meer dan prima inleven in de wereld van HR-professionals!

Copywriting online content

Tekstbureau Typisch Fem verzorgt regelmatig teksten over ouderenzorg, incontentiemateriaal en verzorgingsproducten. Because she cares.

Teksten schrijven over opleidingen, leidinggeven, HR, coaching etc.

De ene keer gaat het om een webtekst voor een nieuwe training of cursus. De andere keer moet er een interview gehouden worden met een leidinggevende, coach, ondernemer of medewerker en weer een andere keer willen ze artikelen voor in hun magazine Sterkmakers. Kom maar door!

Whitepaper, blogs en vacatureteksten schrijven

Consultants weten alles van agile ondernemen, leiderschap en strategy deployment. Om maar eens wat te noemen. Copywriter Typisch Fem inmiddels ook. Of bijna alles dan šŸ˜‰

Blogs en 'werken bij' teksten schrijven

Naast een aantal blogs, een whitepaper, e-mails en webpagina’s schreef Femke de teksten voor hun Nederlandse carriĆØresite. Gaaf!

Schrijven huurdersmagazine en nieuwsbrief

Huurders, medewerkers, aannemers of wethouders interviewen. Over duurzaam wonen, korte wachtlijsten of huurachterstanden, en daar dan toffe artikelen over schrijven. Tekstbureau Typisch Fem zei ja tegen deze zakelijke en tegelijkertijd menselijke opdrachtgever.

Interviews houden en artikelen schrijven

Een nieuw, hip magazine dat helpt het stoffige imago van boekhouders en belastingadviseurs af te schudden? Daar passen directe, vlotte teksten bij. &GO!

Freelance copywriting

Allerhande kussens voor binnen en buiten. Voor loungebanken, zelfgemaakte stoelen en vensterbankzitjes. Helemaal op maat gemaakt. Voor zo’n gaaf product en zulke gezellige mensen ga je als tekstschrijver graag aan de slag šŸ™‚

Bedrijfsnaam, slogan, webteksten, social posts

Recruitment. Werving & selectie. Als voormalig HR-adviseur is deze tekstschrijver daar helemaal in thuis. Ze verzorgde de teksten, haalde een grafisch vormgever, webbouwer & fotograaf aan boord en samen rondden ze de opdracht naar wens af. Over een 100% match gesproken!

Copywriting, productteksten en binnenkijkers

Want de gaafste houten vloer verdient goede productteksten, advertentieteksten & portfolioteksten die kopers over de streep helpen.

Magazine en artikelen schrijven

Een 50-jarig jubileum. Dat vraagt om een eigen magazine vol huurdersverhalen, historie en achtergrond.

Copywriting

Want de teksten in flyers, folders, columns, advertorials en brochures moeten natuurlijk net zo goed zijn als de producten.

HR-artikelen, blogs, career pages, interviews, whitepapers, webteksten

Recruitment. Opleiden. Sociale zekerheid en coaching. Voor opdrachtgevers als Schouten & Nelissen, Randstad, Nmbrs, Timetohire, Quint, Oneteam en Exact Software is deze tekstschrijver met HR-achtergrond de ideale partner voor het schrijven van blogs, brochures, content voor ‘werken bij’ pagina’s en andere teksten. Het Amsterdamse contentbureau Contentoo weet haar dan ook steeds weer te vinden voor mooie klussen waarbij HR en tekstschrijven samenkomen.

Magazine, blogs, webteksten, nieuwsbrief, social posts & personeelsadvertenties schrijven

Een magazine maken over werken in Oostenrijk? Waarvoor je ter plekke interviews met horecaondernemers, skileraren, hoteleigenaren en barmannen houdt en alle artikelen schrijft? Er zijn minder leuke opdrachten te bedenken!

Webteksten schrijven en slogan creƫren

Met deze grafisch vormgever werkt Typisch Fem graag en vaak samen. De dames delen zelfs een kantoor. Uiteraard zei tekstschrijver Femke ja op de vraag of ze Cindy’s nieuwe webteksten en slogan wilde schrijven. Want reclame maak je samen.

Columns schrijven

In editie De Meierij verscheen jarenlang elke zaterdag een column. Over het nieuws van die week. Met een kritische, humoristische, cynische of juist gevoelige ondertoon. In het columngedeelte van deze website lees je er een aantal terug. Als je wilt natuurlijk.

Magazine schrijven

Een magazine maken ter ere van een 100-jarig jubileum. Daarvoor content bedenken, interviews houden en inspirerende artikelen schrijven. Vol met persoonlijke verhalen, informatie en achtergrond. Klinkt als een droomklus voor een freelance tekstschrijver, toch? Nou, dat is het ook!

Blogs en webcontent schrijven

Bloggen is zorgen voor nieuwe, interessante, leuke Ć©n vindbare content. Typisch Fem blogt structureel voor Huurtent.nl. Over vakantie, glamping, de mooiste plekjes in Europa …

Artikelen schrijven

Regelmatig schrijft Typisch Fem artikelen voor het ledenmagazine Dichterbij.

Copywriting

Knit Factory verkoopt haar interieur-, bad-, keuken- en bedtextiel met behulp van een website, brochure en catalogus. Geschreven door Tekstbureau Typisch Fem.

Copywriting & blogs schrijven

Teksten voor brochures, advertenties, flyers en commercials. Content voor webpagina’s, e-mail marketing en blogs. Al jaren schrijft deze copywriter alle soorten commerciĆ«le teksten voor Beter Bed. En ze wordt er nog steeds niet moe van.

Menu