Artikelen, blogs en columns schrijven

In dit abc’tje kan Typisch Fem haar creativiteit volledig kwijt. Gevatte artikelen, rake blogs en kritische columns. Al schrijvende gaat haar hart sneller kloppen.

Tekstschrijver Femke schreef jarenlang wekelijks een column voor de zaterdageditie van het Brabants Dagblad. Ook het schrijven van artikelen en verhalen voor diverse media, zoals tijdschriften, kranten en websites, is een specialisatie van Typisch Fem. Van een recensie of persbericht tot een uitgewerkt interview, reportage of persoonlijk verhaal: deze tekstschrijver verzorgt het graag en vakkundig.

Wat voorbeelden uit het portfolio

Blogs en 'werken bij' teksten schrijven

Naast een aantal blogs, een whitepaper, e-mails en webpagina’s schreef Femke de teksten voor hun Nederlandse carrièresite. Gaaf!

Copywriting & blogs schrijven

Teksten voor brochures, advertenties, flyers en commercials. Content voor webpagina’s, e-mail marketing en blogs. Al jaren schrijft deze copywriter alle soorten commerciële teksten voor Beter Bed. En ze wordt er nog steeds niet moe van.

Artikelen schrijven

Regelmatig schrijft Typisch Fem artikelen voor het ledenmagazine Dichterbij.

Blogs en webcontent schrijven

Bloggen is zorgen voor nieuwe, interessante, leuke én vindbare content. Typisch Fem blogt structureel voor Huurtent.nl. Over vakantie, glamping, de mooiste plekjes in Europa …

Columns schrijven

In editie De Meierij verscheen jarenlang elke zaterdag een column. Over het nieuws van die week. Met een kritische, humoristische, cynische of juist gevoelige ondertoon. In het columngedeelte van deze website lees je er een aantal terug. Als je wilt natuurlijk.

HR-artikelen, blogs, career pages, interviews, whitepapers, webteksten

Recruitment. Opleiden. Sociale zekerheid en coaching. Voor opdrachtgevers als Schouten & Nelissen, Randstad, Nmbrs, Timetohire, Quint, Oneteam en Exact Software is deze tekstschrijver met HR-achtergrond de ideale partner voor het schrijven van blogs, brochures, content voor ‘werken bij’ pagina’s en andere teksten. Het Amsterdamse contentbureau Contentoo weet haar dan ook steeds weer te vinden voor mooie klussen waarbij HR en tekstschrijven samenkomen.

Interviews houden en artikelen schrijven

Een nieuw, hip magazine dat helpt het stoffige imago van boekhouders en belastingadviseurs af te schudden? Daar passen directe, vlotte teksten bij. &GO!

Schrijven huurdersmagazine en nieuwsbrief

Huurders, medewerkers, aannemers of wethouders interviewen. Over duurzaam wonen, korte wachtlijsten of huurachterstanden, en daar dan toffe artikelen over schrijven. Tekstbureau Typisch Fem zei ja tegen deze zakelijke en tegelijkertijd menselijke opdrachtgever.

Menu