Magazines schrijven

Een glossy, bedrijfsmagazine, jubileumboek of personeelsblad. En dan het liefst een compleet pakket inclusief interviews, teksten, fotografie en vormgeving, zodat je nergens meer omkijken naar hebt? Ook voor complete magazines en andere communicatie-uitingen zoals brochures en folders kun je bij Typisch Fem terecht.

Als ervaren schrijver is Typisch Fem goed met taal en tekst. Schrijven kan ze als de beste, maar zaken als fotografie, grafisch ontwerp en de technische realisatie van een website zijn niet aan haar besteed. Ieder zijn kwaliteiten. Omdat het voor jou zo handig is alles in één moeite en onder één dak te regelen, werkt deze tekstschrijver samen met vaste professionele partners. Die stuk voor stuk thuis zijn in hun vakgebied, dat mag duidelijk zijn.

Wat voorbeelden uit het portfolio

Magazine, blogs, webteksten, nieuwsbrief, social posts & personeelsadvertenties schrijven

Een magazine maken over werken in Oostenrijk? Waarvoor je ter plekke interviews met horecaondernemers, skileraren, hoteleigenaren en barmannen houdt en alle artikelen schrijft? Er zijn minder leuke opdrachten te bedenken!

Magazine schrijven

Een magazine maken ter ere van een 100-jarig jubileum. Daarvoor content bedenken, interviews houden en inspirerende artikelen schrijven. Vol met persoonlijke verhalen, informatie en achtergrond. Klinkt als een droomklus voor een freelance tekstschrijver, toch? Nou, dat is het ook!

Magazine en artikelen schrijven

Een 50-jarig jubileum. Dat vraagt om een eigen magazine vol huurdersverhalen, historie en achtergrond.

Interviews houden en artikelen schrijven

Een nieuw, hip magazine dat helpt het stoffige imago van boekhouders en belastingadviseurs af te schudden? Daar passen directe, vlotte teksten bij. &GO!

Schrijven huurdersmagazine en nieuwsbrief

Huurders, medewerkers, aannemers of wethouders interviewen. Over duurzaam wonen, korte wachtlijsten of huurachterstanden, en daar dan toffe artikelen over schrijven. Tekstbureau Typisch Fem zei ja tegen deze zakelijke en tegelijkertijd menselijke opdrachtgever.

Menu