Teksten schrijven / copywriting

In copywriting gebruikt Typisch Fem haar oergevoel voor reclame, marketing en communicatie. Zo schrijft deze copywriter wervende webteksten, mailings en content voor e-mail marketing en social media. Speeches, blogs, nieuwsbrieven en reclameteksten voor brochures, folders, flyers en advertenties.

Om wat voor soort commerciële tekst het ook gaat, Typisch Fem weet er raad mee.

Wat voorbeelden uit het portfolio

Copywriting & blogs schrijven

Teksten voor brochures, advertenties, flyers en commercials. Content voor webpagina’s, e-mail marketing en blogs. Al jaren schrijft deze copywriter alle soorten commerciële teksten voor Beter Bed. En ze wordt er nog steeds niet moe van.

Magazine schrijven

Een magazine maken ter ere van een 100-jarig jubileum. Daarvoor content bedenken, interviews houden en inspirerende artikelen schrijven. Vol met persoonlijke verhalen, informatie en achtergrond. Klinkt als een droomklus voor een freelance tekstschrijver, toch? Nou, dat is het ook!

Copywriting

Knit Factory verkoopt haar interieur-, bad-, keuken- en bedtextiel met behulp van een website, brochure en catalogus. Geschreven door Tekstbureau Typisch Fem.

Copywriting

Want de teksten in flyers, folders, columns, advertorials en brochures moeten natuurlijk net zo goed zijn als de producten.

Bedrijfsnaam, slogan, webteksten, social posts

Recruitment. Werving & selectie. Als voormalig HR-adviseur is deze tekstschrijver daar helemaal in thuis. Ze verzorgde de teksten, haalde een grafisch vormgever, webbouwer & fotograaf aan boord en samen rondden ze de opdracht naar wens af. Over een 100% match gesproken!

Copywriting, productteksten en binnenkijkers

Want de gaafste houten vloer verdient goede productteksten, advertentieteksten & portfolioteksten die kopers over de streep helpen.

Menu